Dimecres, 14 De Abril De 2021
Passeig Moragues,21, Castelldans - 25154
Telèfon: 973120002 
Fax: 973120542

Salutació

salutació


Foto


Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Castelldans. A través daquest mitjà accedireu als serveis que us ofereix lAjuntament i també tindreu loportunitat de fer-nos arribar els vostres suggeriments i inquietuds.

L'equip municipal treballa amb il·lusió per la gent i el poble de Castelldans, estima la terra ja que ens sustenta i és la nostra forma de viure.

 

Davant una situació econòmica complicada caldrà assumir la responsabilitat, entre el que es fa i el que serem capaços de fer, per tal dassolir un poble millor i més reforçat.

La transparència és un dels nostres pilars perquè Castelldans  és de tots i totes i aquest mitjà és una finestra dintercanvi informatiu, un espai de relació i comunicació. Aprofitem les noves tecnologies per millorar les nostres vides i la relació amb lentorn. Aquest portal vol ser un espai dús i de visita dels vilatans i també dels forasters que volen  conèixer la nostra vila, un espai on es pugui resoldre bona part dels tràmits administratius o dinformació pública. 

 

Comencem una nova legislatura que de ben segur serà il·lusionant, amb moltes ganes de treballar, servir i representar dignament el nostre municipi.

 

Conrad Llovera i Sala

 

Alcalde de Castelldans  Mapa Web